ОСТАННІ НОВИНИ

В Україні оголосили штормове попередження: подекуди намете до 20 м снігу

Олена Карп'юк

|

Протягом найближчих днів погода в Україні різко погіршиться, оголошено штормове попередження. Про це пише Уніан, передає Львівський портал.

 

За інформацією Українського гідрометцентру, сьогодні, 11 грудня, вранці у північних та центральних областях туман, видимістю 200-500 м; вдень у Приазов’ї сильний дощ, на півдні країни – пориви вітру до 15-20 м/с. Також сьогодні вранці туман утримається у південних та східних областях, видимістю 200-500 м; у північних та центральних областях місцями ожеледь, на дорогах ожеледиця.

Завтра, 12 грудня, у Чернігівській, Київській, Житомирській, Черкаській, Полтавській, Кіровоградській, Миколаївській областях очікуються сильний сніг, налипання мокрого снігу, хуртовини, пориви вітру 15-20 м/с, приріст снігового покриву 12-20 см. Вночі 12 грудня у Харківській, Луганській, Донецькій, Запорізькій, Херсонській та Дніпропетровській областях сильні опади переважно у вигляді дощу.

13 грудня в Україні, крім східних областей, Прикарпаття та Закарпаття, вночі помірний, вдень невеликий сніг. На дорогах країни ожеледиця.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *