ОСТАННІ НОВИНИ

Доба на Донбасі: 12 обстрілів, втрат серед українських бійців немає

Олена Карп'юк

|

Упродовж 10 грудня російські окупаційні війська  на Донбасі 12 разів порушили режим припинення вогню. При цьому противник продовжує застосовувати озброєння, заборонене Мінськими угодами. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі Операції об’єднаних сил.

 

Минулої доби  ворог відкривав вогонь із мінометів калібру 120 мм по українських позиціях неподалік Новоолександрівки на Попаснянському напрямку та в районі населеного пункту Піски, що на Донецькому напрямку.

Із мінометів калібру 82 мм ворог здійснив обстріл позицій Об’єднаних сил в районі хутора Вільний на Попаснянському напрямку, Зайцевого на Горлівському напрямку, шахти Бутівка, Піски на Донецькому напрямку.

Також російські окупанти вели вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по населених пунктах Новозванівка на Попаснянському напрямку, Мар’їнка, Березове, Невельське на Донецькому напрямку та Чермалик на Маріупольському напрямку.

У районі населеного пункту Опитне, що на Донецькому напрямку, було зафіксовано роботу ворожого снайпера.
В ході бойових дій жоден український військовослужбовець не постраждав.

Від початку поточної доби ворог провів один обстріл населеного пункту Піски на Донецькому напрямку. Важке озброєння не застосовувалось. Втрат серед особового складу Об’єднаних сил немає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *