ОСТАННІ НОВИНИ

Поринути у казку: для вихованців реабілітаційного центру «Джерело» організували квест в резиденції Миколая

Вероніка Рой

|

Сьогодні, 7 грудня, близько 30 дітей з інвалідністю з навчально-реабілітаційного центру «Джерело»  мали можливість поринути у справжню зимову казку. Адже для них підготували цікавий новорічний квест у резиденції святого Миколая на території дитячого центру оздоровлення, відпочинку та туризму «Росинка», що на Жовківщині. Кореспондент Львівського порталу зафіксував найпозитивніші моменти цього заходу.

 

Спершу вихованців центру «Джерело» зустрів поштар та провів у будинок, де дітки написали листи Святому Миколаю. Згодом усі охочі могли покататися на новорічних санях, а після цього їх чекала зустріч зі самим Чудотворцем, який вручив діткам з центру «Джерело» смачні подарунки.

«Це наша перша співпраця з дітками з центру «Джерела». Перед святом Миколая у партнерстві з таборі «Росинка» ми вирішили організувати таке дозвілля, аби створити різдвяний настрій для вихованців Центру. Це дуже добре для них, адже вони можуть вийти з дому та змінити обстановку, помандрувати такими локаціями та в дружній атмосфері провести час», – розповіла начальник управління туризму та курортів Львівської ОДА Наталія Табака.

Загалом у резиденцію Миколая, яка знаходиться в таборі «Росинка, відбудеться 7 виїздів з центром «Джерело». Близько 120 діток центру зможуть поринути у різдвяну казку.

«Такі зустріч дуже важливі. Бо дуже часто Святий Миколай приходив до нас або передав свої гостинці через добрих людей. Сьогодні свято, яке ми тут відчули, діти запам’ятається на багато років. Мене емоції перевершують, а я уявляють, що робиться у них вдуші», – каже інструктор ценру «Джерело» Романія Сковрінок .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *