Наступного четверга у Львові запрацює Фабрика Святого Миколая

Вероніка Рой

|

У четвер, 13 грудня, о 12:00 год. у приміщенні Львівського палацу мистецтв, який знаходиться на вул. Коперника, 17, в рамках проведення благочинної акції «Миколай про тебе не забуде» відбудеться урочисте відкриття Фабрики Святого Миколая. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

 

Впродовж 13-18 грудня на Фабриці працюватимуть волонтери – Помічники Святого Миколая, які готуватимуться до справжньої казки, щоб атмосфера доброчинності Чудотворця прийшла в це свято до кожної дитини, незважаючи на достаток родини чи стан здоров’я.

«День Святого Миколая – свято малечі, що наповнене незабутніми моментами та приємними подарунками. Акція «Миколай про тебе не забуде» прагне, щоб це свято прийшло до всіх дітей. А Фабрика Святого Миколая – місце, де народжується дух зимових свят, добра та любові», – повідомляють організатори.

Робота помічників Миколая на Фабриці полягає в підготовці подарунків для потребуючих дітей, а саме: робота у відділах прийому подарунків, видача адрес малечі, сортування, пакування, перевірка якості запакованих подарунків. На Фабриці завжди панує атмосфера дива, добра і взаємодопомоги.

Цього року близько 500 Помічників Св. Миколая завітають до більш ніж 2500 дітлахів з 1300 сімей (багатодітних, малозабезпечених, учасників АТО). Всі помічники добре підготовлені для важливої святкової місії, для цього відвідують спеціальні вишколи. Останній такий вишкіл відбудеться 8 грудня у Центрі Шептицького.

Усіх небайдужих просять приносити на Фабрику іграшки, солодощі, канцелярське приладдя, дитячі книжки та засоби гігієни. Подарунки потрібно приносити до 16 грудня на Фабрику Святого Миколая, яка працюватиме в приміщенні Львівського палацу мистецтв. Також організатори запрошують долучитися до акції водіїв-помічників Св. Миколая, котрі мають змогу допомогти нам з перевезенням волонтерів та подарунків ввечері 18 грудня 2018 р. від Фабрики Святого Миколая до домівок дітей, які з нетерпінням чекають візиту від Помічників Чудотворця.

Також, всі охочі можуть залишити книги-подарунки у книгарнях спеціально для дітей з потребуючих родин (0-12р.) за такими адресами:

Книгарня Є

  • Львів, площа Адама Міцкевича, 1
  • Львів, просп. Свободи, 7

ВСЛ

  • Львів, вул. Старознесенська, 24-26
  • Львів, вул. Краківська, 3

НТШ

  • Львів, проспект Шевченка, 8

Свічадо

  • Львів, вул. Володимира Винниченка, 22

Додаткова інформація про акцію:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *