ОСТАННІ НОВИНИ

Львівським військовим на Донбас відправили техніку та обігрівачі

Олена Карп'юк

|

Сьогодні, 4 грудня, до військових на Донбас вирушила машина із матеріально-технічними засобами. Допомогу бійцям зібрали силами мерії в межах Комплексної програми підтримки учасників АТО/ООС. Про це йдеться на офіційній сторінці у Facebook Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій, передає Львівський портал.

 

«Серед засобів, які місто сьогодні відправило у зону проведення бойових дій, є генератори (міні-електростанції), бензопили, газові обігрівачі, проводи ПВС, зарядні пристрої та батарейки, автомобільні шини, лампи, цвяхи, перфоратор, дриль, фотопапір, засоби гігієни тощо», – йдеться у повідомленні.

Всю цю техніку та інші засоби, на придбання яких витратили 186 тисяч гривень, отримають бійці військової частини А 0284.

Загалом із початку року за кошти міста придбали і передали військовим-учасникам АТО/ООС матеріально-технічні засоби та необхідні товари на 680 тисяч гривень. Серед них були водонагрівачі, проводи, GPS-навігатори, дизельні міні-електростанції тощо.

Також для 84-ої бригади закупили телевізори; для військового госпіталю –пральну машину, книги, дизель-генератор (у співфінансуванні міста з областю).

Фото: центр надання послуг учасникам бойових дій

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *