ОСТАННІ НОВИНИ

11 грудня депутати зберуться на сесію, щоб затвердити бюджет Львівщини на 2019 рік

Олена Карп'юк

|

Наступного вівторка, 11 грудня, відбудеться позачергова сесія Львівської обласної ради, під час якої депутати затверджуватимуть бюджет області на 2019 рік. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі обласної ради.

 

Як зазначив голова Львівської облради Олександр Ганущин, головною причиною скликання позачергової сесії є прийняття бюджету на наступний рік. Втім серед питань порядку денного також будуть зміни до програм та показників бюджету-2018.

«Президія одноголосно підтримала розгляд практично всіх бюджетних питань, котрі стосуються поточного року. Тому розглядатимемо також зміни до обласних програм, зміни до показників обласного бюджету на 2018 рік і низку організаційних питань, пов’язаних з діяльністю Львівської обласної ради. Крім того, розглядатимемо питання щодо проголошення 2019 року Роком Степана Бандери з нагоди відзначення 1 січня 2019 року 110-річчя від дня його народження», – розповів Олександр Ганущин.

За його словами, зараз бюджет області на 2019 рік обговорюватимуть в постійних депутатських комісіях, а також під час громадського обговорення, яке відбудеться у четвер, 6 грудня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *