ОСТАННІ НОВИНИ

В багатоповерхівці на Левандівці загорілася ліфтова шахта: рятувальники евакуйовували жителів

Юлія Шпак

|

Вчора, 2 грудня, о 21:48 год. у Львові на вулиці Суботівській, 2 сталася пожежа в ліфтовій шахті на першому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Про це Львівському порталу повідомили у у прес-службі ДСНС у Львівській області.

 

Як повідомили рятувальники, пожежа спричинила сильне задимлення у під’їзді будинку. Тому для того, аби гарантувати безпеку мешканців, вогнеборці прийняли рішення евакуювати жителів 7-го, 8-го та 9-го поверхів.

«Фахівці ДСНС врятували 5 мешканців, використавши рятувальні пристрої. Серед врятованих 4 дітей, з них 1 немовля. Ще 12 людям рятувальники допомогли вийти на свіже повітря. Самі рятувальники також працювали в апаратах захисту органів дихання у складі 3 ланок газодимозахисної служби», – йдеться у повідомленні.

Також у ДСНС додають, що пожежу локалізовано о 22:19, ліквідовано о 22:20. Вогнем знищено кабіну ліфту. До ліквідації пожежі залучили 25 рятувальників та 4 одиниці спецтехніки. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Фото: Ігоря Зінкевича

Відео: ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *