ОСТАННІ НОВИНИ

Львівським підприємствам, які беруть участь у ярмарках, мерія відшкодовуватиме частину витрат

Наталя Дуляба

|

Сьогодні, 29 листопада, під час сесії Львівської міської затвердили положення про часткове відшкодування витрат львівським товаровиробникам на участь у виставково-ярмаркових заходах у місті. «За» проголосував 51 депутат, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Як йдеться у проекті рішення, фінансові компенсації від мерії зможуть отримати представники малого і середнього бізнесу, створені у формі юридичної або фізичної особи-підприємця. Для цього їм потрібно буде податись на відповідний конкурс.

«Пропонується затвердити фінансовий механізм підтримки львівських товаровиробників шляхом компенсації частини витрат на їхню участь у виставково-ярмаркових заходах з метою підвищення конкурентноспроможності та промоції продукції місцевого товаровиробника, просування інноваційних технологій, товарів і послуг на ринку, популяризації місцевих торгових марок, сприяння розвитку малого і середнього бізнесу», – йдеться у пояснювальній записці до проекту рішення.

Відтак за участь у виставках і фестивалях Львова місцеві підприємці зможуть отримувати такі компенсації:

  • юридичні особи – 50% від обсягу витрат, але не більше 20 тисяч гривень;
  • фізичні особи-підприємці – 50% від обсягу витрат, але не більше 10 тисяч гривень.

Відшкодування товаровибники зможуть отримувати один раз на рік на підставі відповідного рішення виконавчого комітету Львівської міськради.

Загальний обсяг фінансування львівських товаровиробників визначатимуть у програмі сприяння розвитку підприємництва у Львові. Детальніше про умови отримання таких відшкодувань від мерії можна дізнатися тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *