ОСТАННІ НОВИНИ

Укрзалізниця на місяць обмежить повернення квитків через інтернет

Юлія Шпак

|

З 15 грудня 2018 року по 15 січня 2019 року Укрзалізниця тимчасово обмежить послуги з повернення квитків через інтернет та оформлення групових заявок для запобігання зловживанням. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ПАТ «Укрзалізниці».

 

Як свідчить аналіз, проведений спеціалістами Укрзалізниці, значна кількість квитків викуповується через інтернет у перші хвилини відкриття продажу, а потім значна їх частина повертається у продаж перед відправленням поїзда.

«Такі дані свідчать про те, що квитки оптом викуповуються для їх подальшого перепродажу. Щоб уникнути зловживань, з 15 грудня по 15 січня через онлайн-систему продажу квитків проїзні документи можна буде лише придбати. Для того, щоб їх повернути, необхідно буде звернутися до залізничної каси», – йдеться у повідомленні.

Також діятимуть обмеження щодо оформлення групових заявок на пасажирські перевезення, які, як правило, здійснюються туристичними фірмами.

«В Укрзалізниці визначили, що в період підвищеного попиту групові замовлення квитків можна буде оформлювати лише за наявності вільних місць у додаткових поїздах. Усі місця графікових поїздів будуть з’являтися для продажу у вільному доступі в онлайн-системі або у залізничних касах», – додають в Укрзалізниці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *