ОСТАННІ НОВИНИ

Вночі у Львові п’яний водій на «Хонді» влетів у припарковану фуру та втік з місця ДТП

Юлія Шпак

|

Сьогодні вночі у Львові на вулиці Хуторівка нетверезий водій на автомобілі «Хонда» врізався у припарковану фуру та втік місця аварії. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції у Львівській області.

 

Так,  близько 2 години ночі, патрульні отримали інформацію, що на вулиці Хуторівка відбулася серйозна дорожньо-транспортна пригода.

«Інспектори прибули на місце та побачили автомобіль Honda, який в’їхав під припарковану фуру. Автомобіль отримав дуже сильні механічні пошкодження. Очевидці події розповіли, що після пригоди з транспортного засобу вийшли два чоловіки, які перебували в стані сп’яніння, та побігли геть»,- йдеться у повідомленні.

Зазначається, що інший екіпаж поліції виявив двох осіб, які підпадали від опис, неподалік. Чоловіки намагалися уникнути зустрічі з поліцейськими, проте їх наздогнали та зупинили.

«Під час спілкування з інспекторами, громадянин визнав, що це він водій автомобіля Honda, у нього було при собі посвідчення водія і документи на автомобіль. У присутності двох свідків він пройшов перевірку на стан алкогольного сп’яніння. Результат – 1.65 проміле, що більш ніж у 8 разів перевищує допустиму норму. Варто зазначити, що удар після зіткнення був настільки сильним, що автомобілю Honda відірвало дах та правий бік. Ні водій, ні його пасажир не отримали тілесних ушкоджень, оскільки обидва були пристебнуті», – додають у патрульній поліції.

На чоловіка склали протоколи за керування автомобілем в стані алкогольного сп’яніння, вчинення ДТП та втечу з місця ДТП. Матеріали справи передадуть в суд.

Фото: Патрульна поліція у Львівській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *