ОСТАННІ НОВИНИ

На Донбасі постраждало двоє українських захисників

Омелян Шевчук

|

Упродовж минулої доби, 25 листопада, окупанти 16 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. У дев’яти випадках противник застосував озброєння, заборонене Мінськими угодами. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі ООС.

 

За даними відомства, ворог здійснював обстріли наших оборонних укріплень в районах населених пунктів Троїцьке, Луганське, Травневе, Піски, Красногорівка, Чермалик, Павлопіль та Лебединське. Тут російські окупаційні війська вели прицільний вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Крім того, з мінометів калібру 82 мм ворог обстрілював позиції Об’єднаних сил поблизу Малинового, Водяного, Луганського, Новолуганського та Чермалика. Міномети ж 120-го калібру загарбники тричі застосували біля Троїцького та один раз – у районі Луганського.

У ході бойових дій, поранення отримали два військовослужбовці Об’єднаних сил.

26 листопада ворог вогневої активності у районі проведення операції не проявляв.

Підрозділи Об’єднаних сил продовжують виконувати бойові завдання у посиленому режимі, у всіх випадках відкриття вогню противником вживають адекватних заходів з метою збереження життя і здоров’я військовослужбовців Збройних Сил України та цивільного населення.

За даними розвідки, протягом минулої доби, чотирьох російських окупантів було знищено, ще шість загарбників – отримали поранення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *