ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові створили незвичний арт-об’єкт у вигляді крісла з автомобільних заглушок

Олександр Косик

|

Сервісний центри МВС у Львові продовжив акцію зі збору автомобільних заглушок, аби привернути увагу водіїв до необхідності дотримання вимог безпеки на дорозі та користування ременями безпеки. Під час запуску кампанії у Львові також презентували арт-об’єкт – автокрісло з ременем безпеки, що створене з 1 079 заглушок. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі сервісного центру.

 

Мережа АЗК «ОККО» впродовж семи тижнів з 15 січня по 4 березня 2018 року проводила акцію «Здай заглушку – обери життя», яка мала на меті нагадати про необхідність постійного використання ременів безпеки. Усі бажаючі могли здати на заправці заглушку для автомобільних ременів безпеки та отримати шанс виграти цінні призи. За результатом утилізації усіх зібраних заглушок було виготовлено арт-об’єкт – автомобільне крісло з ременем безпеки.

Сервісний центр МВС у Львові вирішив не лише стати ініціатором підтримки акції, але й подарувати відвідувачам центру запашну каву у подарунок в обмін на заглушку. Отже, усі водії, які бажають долучитися до акції, спрямованої на підтримку використання ременів безпеки під час дорожнього руху, можуть це зробити протягом місяця.

Побачити незвичну інсталяцію та долучитись до акції по збору заглушок  протягом місяця можна у територіальному сервісному центрі МВС Львова (на вулиці Д. Апостола, 10).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *