ОСТАННІ НОВИНИ

Власники «євроблях» перекрили трасу Київ – Чоп

Олена Карп'юк

|

Сьогодні вранці, 20 листопада, власники автомобілів на іноземній реєстрації перекрили трасу Київ – Чоп у селі Новий Милятин Буського району та в селі Розвадів Миколаївського району. Про це Львівському порталу повідомили у патрульній поліції Львівщини.

 

Протестувальники ходять пішохідним переходом. Однак попередньо вони не планують блокувати рух трасою, тож проїхати зможуть всі транспортні засоби. Такою акцією протесту мешканці Львівщини долучились до всеукраїнського безстрокового страйку власників «євроблях», який від сьогодні проводитимуть у 46 містах України.

Станом на 11:30 год. пікетувальники перейшли на пішохідний перехід у селі Старий Милятин, де ходитимуть безперервно протягом 10 хвилин. Машини пропускатимуть протягом 30 хвилин.

Також у селі Розвадів транспорт пропускають щопівгодини.

Зазначимо, власники «євроблях» сьогодні також влаштували акцію протесту під стінами Львівської міськради, а також у Бродах.

Всі власники машин на іноземній реєстрації вимагають скасувати законопроекти №8487 та №8488, які, на їхню думку, були прийняті без урахування вимог громадськості. Зокрема, вони домагаються скасування коефіцієнту віку в розрахунку вартості акцизу.

Фото: патрульна поліція, Ігор Зінкевич

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *