ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові засудили трьох зловмисників, які напали на людину у Скнилівському парку

Олена Карп'юк

|

Залізничний районний суд м. Львова виніс вирок двом львів’янам і мешканці області, які влітку минулого року у Скнилівському парку напали на чоловіка. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівщини.

 

Як встановили правоохоронці двоє львів’ян, віком 43 і 47 років, та 50-річна мешканка області у стані алкогольного сп’яніння напали у Скнилівському парку на 57-річного чоловіка. Зловмисники нанесли йому кілька ударів ножем по тілу, після чого викрали з його сумки светр.

У потерпілого медики виявили було два поранення – одне на шиї, яке проходило у межах підшкірно-жирової клітковини, друге – проникало у плевральну порожнину та наскрізь ушкоджувало ліву легеню. Згідно з висновком експерта, такі поранення належать до тяжких тілесних ушкоджень.

Всі трьох зловмисників обвинувачували у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст.187 КК України (розбій, поєднаний із насильством, небезпечним для життя чи здоров’я особи , яка зазнала нападу, вчинений за попередньою змовою групою осіб).

Суд визнав їх винними у вчиненні цього злочину. Відтак двох чоловіків засудили до 8 років позбавлення волі, а жінку – до 8 років та 6 місяців ув’язнення з конфіскацією майна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *