ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують на зустріч із переможцями «Ігор нескорених»

Олена Карп'юк

|

Цього четверга, 22 листопада, львів’ян та гостей міста запрошують на зустріч із переможцями міжнародних змагань «Ігри нескорених» (Invictus Games) та ветеранами антитерористичної операції на сході України. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

 

Під час зустрічі львів’яни матимуть змогу почути історії нескорених та вірних Україні хлопців Романа Панченка та Сергія Шимчака, які не зважаючи на отримані травми, здобувають нагороди у спорті та власним прикладом доводять незламність сили духу українських бійців.

Під час розмови спортсмени розкажуть про участь в російсько-українській війні та про те, як спорт може стати одним із видів реабілітації.

Початок – о 16:00 год. в приміщенні Львівського обласного молодіжного центру (вул. Винниченка, 12, II-й поверх).

Зазначимо, Роман Панченко – солдат 25-ї повітряно-десантної бригади Збройних сил України; відзначений  орденом «За мужність» III ступеня. У 2017 році на Іграх нескорених здобув золоту медаль зі стрільби з лука.

Сергій Шимчак – ветеран Збройних сил України, учасник АТО у 2014-2015 роках. Виборов «золото» в командних змаганнях зі стрільби з лука на Іграх нескорених у 2018 році.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *