ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали п’яного водія без документів, який намагався дати хабар копам

Олександр Косик

|

Водієві, який намагався дати патрульним 200 доларів за не притягнення до відповідальності, загрожує кримінал. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львівської області.

 

Вчора вдень, 11 листопада, на вулиці Богданівській екіпаж 2 батальйону помітив автомобіль «ВАЗ 2113», водій якого був непристебнутий. Транспортний засіб зупинили на авторинку. Під час спілкування стало зрозуміло, що водій вживав алкоголь. Також, у нього не було всіх необхідних документів для керування автомобілем.

Чоловік намагатися домовитися з патрульними. Інспектори попередили порушника, що пропозиція неправомірної вигоди карається законом. Попри це чоловік не припиняв. Сівши автомобіль патрульних чоловік намагався дати 200 доларів неправомірної вигоди. Коли він почув, що тепер його чекає відповідальність, почав втікати.


Оскільки він поводився агресивно, оголював статеві органи та викликав групу підтримки, патрульні склали протокол затримання і чоловіка доставили у Личаківський відділ поліції. Там склали протокол за нетверезе керування, об’єднану постанову за порушення ПДР і написали рапорт щодо спроби дачі неправомірної вигоди і хуліганських дій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *