ОСТАННІ НОВИНИ

Голова ЛОР назвав інцидент з польськими фанами на Личакові цинічним актом шовінізму, який розпалює ворожнечу між поляками та українцями

Дарина Смеречанська

|

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин прокоментував ситуацію, яка сталася на цвинтарі орлят у Львові 4 листопада, коли польські футбольні фанати із фаєрами розгорнули великий біло-червоний транспарант із текстом «Орлята львівські», назвавши цей інцидент «цинічним актом шовінізму, спрямованим на розпалювання міжетнічної ворожнечі між українським та польським народами». Про це повідомляє прес-служба ЛОР.

 

Із приводу цієї ситуації сьогодні, 12 листопада, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин звернувся до керівників компетентних правоохоронних органів Львівської області.

«Переконаний, що хуліганським вчинкам не місце на українських цвинтарях. Сподіваюся, що Національна поліція України разом зі Службою безпеки, прикордонниками швидко виявлять молодиків, що фаєрували на Личакові тиждень тому. А польська поліція виявить мудрість і допоможе притягнути їх до відповідальності. І Міністерство закордонних справ, вважаю, має всі підстави оголосити сілезьких молодиків персонами non grata в Україні», – прокоментував Олександр Ганущин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *