ОСТАННІ НОВИНИ

Вночі у Львові патрульні спіймали водія під наркотиками

Юлія Шпак

|

У Львові патрульні спіймали водія, який був в наркотичному сп’янінні та при собі речовини, схожі на наркотичні. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патурльної поліції у Львівській області.

 

Минулої ночі на перехрестя вулиць Листопадового Чину – Богдана Лепкого патрульні 2 батальйону зупинили за порушення правил дорожнього руху водія на автомобілі BMW 318.

«При спілкуванні з 24-річним чоловіком, інспектори виявили ознаки наркотичного сп’яніння. Від перевірки на тверезість водій відмовився в присутності свідків. На нього винесли постанову за порушення ПДР та склали протокол за керуванні під впливом наркотичних речовин», – повідомляють патрульні.

Згодом, згідно ст.34 Закону України про Національну поліцію, патрульні запропонували пройти поверхневу перевірку, на що водій погодився.

«Під час поверхневої перевірки в громадянина виявили три пакетика подрібненої зеленої речовини рослинного походження, дев’ять пакетиків речовини рослинного походження неподрібненої, а також дев’ять згортків порошкоподібної речовини білого кольору. Водій пояснив, що речовини рослинного походження – трава яку він часто курить, а порошкоподібні речовини білого кольору – амфетамін», – додають у патрульній поліції.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Галицького відділу поліції, яка вилучила речовини для експертизи в присутності свідків.

Фото: Патрульна поліція у Львівській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *