ОСТАННІ НОВИНИ

Поліцейські затримали зловмисника, який вчинив чотири крадіжки

Юлія Шпак

|

На Львівщині поліцейські затримали зловмисника, який причетний до чотирьох крадіжок з житла. Загальна сума завданих збитків становить близько 140 тисяч гривень. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Нацполіції Львівщини.

 

В Кам’янка-Бузький відділ поліції наприкінці серпня звернулася 47-річна мешканка району. Жінка повідомила, що з її будинку було викрадено гроші в сумі 30 тисяч гривень.

«Поліцейські встановили, що до скоєння злочину причетний раніше неодноразово судимий 26-річний житель Кам’янка-Бузького району. Він, поки господиня перебувала у літній кухні, пошкодив вікно будинку, проник у житло та викрав кошти», – йдеться у повідомленні.

Також правоохоронці встановили, що зловмисник також причетний ще до трьох крадіжок з приміщень, скоєних в такий самий спосіб. Загальна сума завданих збитків становить близько 140 тисяч гривень.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Суд обрав зловмиснику міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує – від трьох до шести років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *