ОСТАННІ НОВИНИ

Чемпіонат України. Стежимо з футбол 24

Олександр Косик

|

У розпалі матчі футбольного чемпіонату країни. Позаду 11 турів. За їх результатами турнірну таблицю очікувано очолює Шахтар. Як завжди, йому на п’яти наступає київське Динамо з відривом в 2 очки.

 

Однак подвійну перевагу гірників за кількістю забитих м’ячів (30 проти 14) вражає і ставить під сумнів надії киян відвоювати заповітний кубок.

Однак попереду ще 10 турів. За розвитком подій на вітчизняних полях футбольних битв допоможе спостерігати спеціалізований сайт «футбол 24».

Вивчайте розклад матчів, турнірні таблиці, рейтинги гравців, прогнози букмекерів, останні новини, а також поточні результати чемпіонату України з футболу на football24 і вболівайте за улюблену команду.

Символічна збірна УПЛ. Шахтар попереду

Як повідомляє «футбол 24» з посиланням на джерело, авторитетний статистичний ресурс Instat назвав десятку футболістів, найбільш ефективно проявили себе в першому колі УПЛ.

У символічну збірну увійшли 8 гравців Шахтаря. Це найрезультативніший бомбардир сезону, нападник Жуніор Мораес, у якого в новому клубі відкрилося друге дихання, півзахисники Тайсон, Марлос і новачок Фернандо. Не залишилися без уваги і заслуги гравців всієї лінії захисту: Бутко, Ісмаїлі, Ракицького, Хочолави.

Примітно, що з динамівців в топ-десятку потрапив лише півзахисник Віталій Буяльський, а з гравців «Олександрії» – двоє: нападник Руслан Фомін та воротар Євген Гальчук.

Не дивно, що «Олександрія» міцно влаштувалася на 3-му місці турнірної таблиці і робить серйозні заявки на призерство.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *