ОСТАННІ НОВИНИ

За паркування у Львові можна розрахуватися безконтактно за допомогою банківською картки

Вероніка Рой

|

У Львові запустили нову послугу сплати за паркування у міських паркоматах. Відтепер львів’яни зможуть розраховуватися за паркування за допомогою банкіської картки як контактно, так і безконтактно, передає кореспондент Львівського порталу.

 

У Львові встановили 18 муніципальних паркоматів, які облаштовані вбудованими POS-терміналами. Така функція дає змогу львів’янам за допомогою банківської картки дуже швидко та мобільно платити за паркування.

«Ми дуже раді, що була прийнята ідея до облаштування паркоматів з повноцінними POS-терміналами для надання можливості оплати паркування не тільки за допомогою контактного інтерфейсу, а й безконтактного інтерфейсу. А саме: Apple Pay, Google Pay та безконтактні банківські картки. Ці термінали є подарунком для Львова від Visa та Приватбанку. Місто не вистрачало на них бюджетних коштів. Також хотів би зазначи, що до оплати приймаються картки всіх платіжних систем та банків», – розповів директор з цифрових рішень Visa в Україні, СНД та Південно-Східній Європі Євген Лісняк.

Загалом ЛКП «Львівавтодор» має 38 паркульних майданчиків, на яких встановлено 44 паркомати.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *