ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині судитимуть посадовця лісопідприємства, за розкрадання чверті мільйона

Олександр Косик

|

На Львівщині за привласнення коштів у великих розмірах засуджено посадовця лісопідприємства. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

 

Рішенням районного суду обвинувачену засуджено до п’яти років позбавлення волі (з іспитовим строком один рік) із позбавленням права обіймати посади, пов’язані із розпорядженням бюджетними коштами, строком на один рік.

Зловмисницю, обвинувачену у співучасті в привласненні коштів комунального лісогосподарства одного з районів Львівської області, викрили працівники Управління захисту економіки у Львівській області спільно з працівниками слідчого управління поліції Львівщини.

Як встановили правоохоронці, до розкрадання коштів підприємства на суму у понад 250 тисяч гривень причетні також ряд посадовців, серед яких і касир лісогосподарства.

Впродовж двох років із каси підприємства видавалась готівка, за яку у подальшому не надавались відповідні звітні документи про її використання. Таким чином лісогосподарському підприємству було завдано збитків на суму у 259,8 тисяч гривень.

Зловмисниці було повідомлено про підозру  у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.5 ст.27, ч.4 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України та обвинувальний акт скеровано в суд.

Рішенням районного суду посадовця засуджено до п’яти років позбавлення волі (з іспитовим строком один рік) із позбавленням права обіймати посади, пов’язані із розпорядженням бюджетними коштами строком на один рік.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *