ОСТАННІ НОВИНИ

Вночі у Сихівському лісі патрульні затримали двох крадіїв

Вероніка Рой

|

Цієї ночі львівські патрульні у Сихівському лісі затримали ймовірних крадіїв. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції у Львівській області.

 

У повідомленні зазначається, що інспектори 4 батальйону, патрулюючи у парку Івана Павла ІІ, більш відомого як Сихівський ліс, побачили двох невідомих з огорожею. Помітивши піший патруль, вони змінили напрямок руху. Поліцейські підійшовши до них, запитали, де ті взяли огорожу. Особи плуталися у поясненнях і раптом один з них голосно ляснув долонями, аби відволікти увагу.

Чоловіки почали втікати. Інспектор наздогнав 30-річного чоловіка, який не чинив опору, а патрульна тим часом наздогнала другого. 27-річний чоловік чинив опір, поводився агресивно, вирвався і спробував знову втікати.  Патрульна застосувавши фізичну силу, повалила його на землю та одягнула кайданки. Під час поверхневої перевірки в одного з них виявили в сумці інструменти.

З’ясувалося, що огорожа викрадена торгового комплексу неподалік лісу. На місце викликали слідчо-оперативну групв. Власники написали заяву. Осіб передано слідчим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *