ОСТАННІ НОВИНИ

Молдаванина, який жорстоко вбив продавчицю газетного кіоску, засудили до довічного ув’язнення

Олександр Косик

|

Прокуратура у суді довела вину 39-річного уродженця м. Кишинів (Республіка Молдова), вбивці продавчині газетного кіоску «Преса» у Львові. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

 

Йдеться про інцидент, який стався ще 24 грудня 2014 року близько 21:20 год у газетному кіоску ТзОВ «Преса» на вул. Коперника,17 у Львові.

Встановлено, що чоловік напідпитку з особливою жорстокістю побив жінку. Зловмисник завдав декілька ударів кулаками у голову, а після того, як потерпіла упала на підлогу, упродовж тривалого часу наносив множинні удари руками, ногами та ножем по різних частинах тіла.

Отримані поранення призвели до зовнішньої крововтрати та обезкровлення організму – жінка померла. Крім цього, переломи 2-9 ребер справа та зліва, синці та садна по всьому тілу, теж могли сприяти крововтраті, розвитку травматичного шоку.

12 серпня 2015 року до лиходія було застосовано примусові заходи медичного характеру у вигляді госпіталізації до ДЗ УПЛ із суворим наглядом МОЗ України. Підозрюваний перебував у медзакладі до 22.12.2016.

Після його одужання, досудове розслідування у кримінальному провадженні було відновлено. 31.01.2017 обвинувальний акт прокуратура скерувала до суду.

За результатами судового розгляду учора, 5 листопада, Личаківський районний суд Львова (за участі присяжних) ухвалив вирок. Відтак, фігуранта визнано винним та призначено покарання у виді довічного позбавлення волі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *