ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські прикордонники затримали іноземців, які хотіли нелегально перетнути кордон

Юлія Шпак

|

Прикордонники затримали двох іноземців, які намагались нелегально перетнути кордон. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівського прикордонного загону.

 

Учора в ході отриманої інформації від водія маршрутного таксі про прибуття однієї невідомої особи неслов’янської зовнішності в н.п. Рава-Руська, прикордонники  відділу «Рава-Руська» виявили та затримали іноземця під час спроби незаконного перетину ним державного кордону України. 36-річний громадянин Марокко повідомив прикордонникам, що мав намір поза пунктом пропуску потрапити до країн ЄС.

Наразі чоловік перебуває у прикордонному підрозділі, де встановлюються всі обставини здійснення правопорушення. Стосовно іноземця складено протокол за ч.1 ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

У другому випадку, в міжнародному аеропорту «Львів» під час оформлення пасажирів рейсу «Стамбул-Львів» у прикордонного наряду виникли сумніви щодо дійсності пред’явлених документів одного з подорожуючих, громадянина Намібії. За результатами поглибленої перевірки правоохоронці викрили повну підробку посвідки на постійне проживання в Україні.

Стосовно порушника до Нацполіції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого статтею 358 ККУ (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів).

Фото: прикордонники

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *