ОСТАННІ НОВИНИ

У «Краківці» затримали 22-річну мешканку Львівщини, яка намагалась перевезти бурштин та сигарети у паливному баку

Юлія Шпак

|

Впродовж ночі у «Краківці» правоохоронці попередили дві спроби прихованого перевезення через кордон каміння бурштину та цигарок. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

 

Зазначається, що везли контрабанду до Польщі наші співвітчизники на мікроавтобусах іноземної реєстрації.

«Прикордонники відділу «Краківець» отримали оперативну інформацію про можливе приховане перевезення через кордон товарів та предметів у тайниках автомобілів подорожніх. Після опівночі прикордонний наряд направив на поглиблений огляд мікроавтобус марки «Мерседес». За кермом авто перебувала 22-річна мешканка Львівщини. У паливному баку її автомобіля прикордонники знайшли сторонні вкладення – майже 8 кілограмів необробленого каміння бурштину та 139 пачок цигарок. Через годину паливний бак свого мікроавтобусу марки «Опель» надав на огляд 34-річний житель Львівської області. Після перевірки та демонтажу резервуару правоохоронці дістали з нього 250 пачок курива», – йдеться у повідомленні.

Прикордонники додають, що в обох випадках цигарки та напівдорогоцінне каміння вилучили працівники митниці ДФС України, які в подальшому займаються цими справами.

Фото: прикордонники

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *