ОСТАННІ НОВИНИ

У «Краківці» пес-прикордонник в автобусі винюхав наркотики

Юлія Шпак

|

Сьогодні в пункті пропуску «Краківець» собака прикордонників в автобусі знайшов ймовірні наркотики. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

 

Так, під час оформлення пасажирів автобуса, що прямував до Познані (Польща), прикордонники ініціювали перевірку сумок, які нібито везли як передачі за кордон.До спільного прикордонно-митного огляду поклажі також було залучено службового собаку прикордонників, спеціально натренованого для пошуку наркотиків.

«Пес вказав своєю поведінкою правоохоронцям на одну із сумок. Як з’ясувалось в подальшому – не даремно. Всередині сумки було знайдено чорний пакунок, в якому було 500 грамів речовини рослинного походження сіро-зеленого кольору, попередньо марихуани. Крім того, в цьому самому пакеті був вкладений пакунок із наскрізь промоченою нашатирним спиртом ватою, ймовірно для перебивання запаху  та відлякування службових собак на кордоні», -йдеться у повідомленні.

Про знахідку прикордонники негайно проінформували співробітників Національної поліції України, тривають відповідні процесуальні заходи.

Фото: прикордонники

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *