ОСТАННІ НОВИНИ

Поліцейські затримали чоловіка, який викрав з магазину у центрі Львова чотири вишиванки

Юлія Шпак

|

У Львові поліцейські затримали зловмисника, причетного до крадіжки з магазину чотирьох вишиванок. Під час скоєння злочину він був разом із дружиною. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

В поліцію 31 жовтня о 17.40 звернулася  38-річна львів’янка. За словами жінки, з вітрини магазину, який знаходиться у центрі міста, було викрадено чотири вишиті сорочки, вартість яких становить 10 000 гривень. До заяви підприємець додала записи камери відеоспостереження.

Протягом доби оперативники Галицького відділу поліції встановили особу зловмисника – 36-річного місцевого мешканця, який раніше вже притягався до відповідальності за кримінальні правопорушення і якому нещодавно знову повідомлено про підозру у скоєнні майнових злочинів. Під час викрадення вишиванок зловмисник перебував у магазині разом із дружиною.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Максимальне покарання, передбачене статтею, – позбавлення волі на строк до трьох років.

Триває досудове розслідування. Встановлено, що зловмисник причетний до скоєння ще щонайменше двох крадіжок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *