ОСТАННІ НОВИНИ

Банк «Львів» будуватиме житло на вулиці Тернопільській

Наталя Дуляба

|

Сьогодні, 2 листопада, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив ПАТ АКБ «Львів» містобудівні умови та обмеження на будівництво багатоквартирних житлових будинків із вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом на вул. Тернопільській, 42 зі знесенням існуючих будівель. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Як йдеться у проекті рішення, ПАТ АКБ «Львів» будуватиме два  житлові будинки на земельній ділянці площею 0,45 га. Цільове призначення землі – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку; категорія – землі житлової та громадської забудови. Також земельна ділянка розташована у зоні Ж-3 – зоні багатоповерхової житлової забудови (5-10 поверхів).

Зазначимо, що поруч із майбутніми будинками зводять ще два житлові комплекси – «Софіївка» та «Новий Львів».

Своїм рішенням виконавчий комітет дозволив ПАТ АКБ «Львів» забудувати земельну ділянку на 35%, а також встановив, що висота будинків не повинна перевищувати 32,5 м, а це – 10 поверхів.

Згідно з даними аналітичної системи YouControl, Публічне акціонерне товариство акціонерно-комерційний банк «Львів» створили у 2008 році. Його левовими частками володіє київське ТзОВ «Нью прогрес холдінг», яке займається наданням фінансових послуг, а також швейцарська компанія «Респонсабіліті партісіпейшнс аг».

Керівником ПАТ АКБ «Львів» є Ашот Абраамян. Розмір статутного капіталу банку «Львів» становить більше 338 мільйонів гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *