ОСТАННІ НОВИНИ

Академію сухопутних військ відвідала делегація військових з Румунії

Юлія Шпак

|

Вчора, 1 листопада, Національну академію сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відвідала делегація Міністерства національної оборони Румунії. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Академії сухопутних військ.

 

До її складу увійшли начальник юридичного відділу Міністерства національної оборони Румунії полковник Олександр Варона та начальник відділу інфраструктури НАТО румунського оборонного відомства полковник Міхай-Лучіян Урля.

Зустрічав іноземних гостей начальник військового вишу генерал-лейтенант Павло Ткачук. Під час бесіди іноземні гості ознайомились із системою підготовки офіцерських кадрів в Академії, оглянули об’єкти навчальної й матеріально-технічної бази та інфраструктури, обговорили питання реалізації будівництва житлових комплексів для військовослужбовців військової служби за контрактом.

«На сьогоднішній день в Збройних Силах України здійснюється масштабне будівництвом житлових комплексів. Тож не дивно, що досвід, отриманий в ході реалізації цих проектів, викликає велике зацікавлення наших зарубіжних партнерів. Впевнений, що досвід, яким ми маємо можливість сьогодні обмінятись, стане фактором для нарощення наших спроможностей у створенні належних умов для розміщення українських воїнів», – зауважив начальник Національної академії сухопутних військ генерал-лейтенант Павло Ткачук.

Фото: Академія сухопутних військ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *