ОСТАННІ НОВИНИ

На Міжнародному економічному форумі розпочала роботу бізнес-виставка «Схід-Експо-2018»

Омелян Шевчук

|

Сьогодні, 1 листопада, в межах проведення Міжнародного економічного форуму стартувала бізнес-виставка «Схід-Експо 2018». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

 

Приблизно сотня компаній із Луганської та Донецької областей презентують свою продукцію та діяльність на виставкових стендах. Це сільськогосподарські товари, одяг, ековироби, IT-технології та інше.

«Ця виставка – це спільна наша душа, це підтвердження того, що Україна – миролюбива. Це підтвердження того, що ми сьогодні формуємо центр відповідальності, перспектив і розвитку. Хочу, щоб сьогодні представники бізнесу сформували ту базу контактів єдності, яка формуватиме реальну конкурентоспроможність, виходи на нові ринки. Нас єднають цінності, наша історія і наша спільна перемога», – прокоментував подію перший віце-прем’єр-міністр України, міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів.

Презентацію своєї діяльності підприємці зі Сходу України поєднають із можливістю проведення ділових переговорів пошуку партнерів та клієнтів з Заходу України, Польщі та інших країн ЄС, і встановлення нових ділових та комерційних відносин.

«Цей захід є необхідним і має майбутнє. Луганщина вже втретє буре участь у виставці, і, без перебільшення, це найкращий виставковий майданчик в Україні. У нас є майбутнє, у нас є потенціал. Не зважаючи на те, що наш регіон переживає не найкращі часи, проте ми постійно шукаємо нові можливості для малого та середнього бізнесу, для залучення інвестицій. Завдяки нашим силовикам, ситуація в регіоні є стабільною», – наголосив в.о. голови Луганської обласної держадміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Філь.

«Мені дуже приємно, що теперішня презентація відбувається саме тут, у місті Львів. Саме так ми підтверджуємо, що схід і захід разом, ми – єдині, а вагома частина цього «разом» – це є ефективне економічне співробітництво регіонів. Сьогодні підприємці Донеччини презентують велику кількість товарів і послуг, яких вони вже навчилися та вміють надавати, починаючи від кераміки, екопродуктів, промислових виробів, IT технологій та 3Д принтерів. Ми дуже сподіваємось, що ця виставка «Схід експо» відкриє гостям цієї виставки справжній погляд на Донеччину, ніж є у більшості громадян України. Це регіон, який стрімко розвивається, малий та середній бізнес якого процвітає і гарантує можливості для ефективної взаємодії. І впевнений, що ефективні взаємовідносини наших регіонів є запорукою ефективного економічного розвитку України», – додав голова Донецької ОДА Олександр Куць.

У межах виставки підприємці та гості можуть відвідати панельні дискусії, презентації та тематичні секції, присвячені економічним та інвестиційним перспективам Львівської, Донецької та Луганської областей. Виставка «Схід-Експо 2018» триватиме до 2 листопада на стадіоні «Арена -Львів», що на вул. Стрийській, 199. Вхід на виставку вільний.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *