ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині стартував XVIII Міжнародний економічний форум

Омелян Шевчук

|

Сьогодні, 1 листопада, на Арені-Львів стартувала масштабна економічна подія – XVIII Міжнародний економічний форум. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

 

Цьогорічний девіз форуму – «Львівщина – хаб можливостей!» об’єднав представників дипломатичних та бізнес-делегацій з України та закордону.

«Економічний форум – це підтвердження сили, непереможності та успішності нашої держави України. Традиційно Львівщина, яка за останні 3 роки став хабом науки, технологій, інновацій, промислового виробництва, індустріальній та економічній сферах. Такі події – це історичний факт перемоги, факт історії успіхи держави в багатовекторних викликах сьогодення», – зазначив на відкритті Перший віце-прем’єр-міністр України, іністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів.

У перший день форуму учасники говоритимуть про нову промислову політику України, монетарну політику як фінансову базу індустріалізації, експортну стратегію Львівщини та нові можливості та переваги Львівщини у напрямку високотехнологічних інвестицій.

Другий день відбуватиметься на різних локаціях у секціях «Єврорегіон Карпати: Львівщина як засновник нової форми інтеграції Україна-ЄС», «Туристичний Маркетплейс Львівщини», «Аграрна Львівщина в експортних потоках світу», «Формула енергонезалежності», «Львівщина-транспортно-логістичний ХАБ».

Загалом цьогоріч участь у форумі візьме понад 2,5 тисячі учасників із України та закордону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *