ОСТАННІ НОВИНИ

Суд змусив львівського забудовника сплатити більше мільйона гривень інвестиційного внеску

Олена Карп'юк

|

Господарський суд м. Києва зобов’язав забудовника сплатити до бюджету Львова більше 1 мільйона гривень пайової участі на розвиток інфраструктури. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівщини.

 

Компанія-забудовник заборгувала Львівській міськраді 1 мільйон 115 тисяч гривень пайової участі на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури населеного пункту, які вона мала у визначений договором строк сплатити до місцевого бюджету.

«Саме такі порушення вимог ст.40 ЗУ «Про регулювання містобудівної діяльності», положень Цивільного та Господарського кодексів України і стали підставами для втручання прокуратури. Відтак завдяки вжитим заходам упродовж вересня-жовтня цього року вказане судове рішення реально виконано. До місцевого бюджету сплачено 1 мільйон 115 тисяч гривень», – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що компанія будувала багатоквартирний житловий будинок на вул. Пулюя, 36 у Львові.

Наприкінці 2016 року міська інспекція державного архітектурно-будівельного контролю перевіряла хід будівництва житла, навчально-виробничого комплексу та трансформаторної підстанції на вул. Пулюя, 36. За результатами перевірки було встановлено, що забудовник, ТзОВ «Діексбі Інтернешнл», подав недостовірні дані у декларацію про початок будівництва, відтак інспекція заборонила це будівництво.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *