ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині поліцейські припинили діяльність підпільних гуралень

Юлія Шпак

|

Правоохоронці припинили діяльність двох міні-цехів із виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв, які зловмисники невеликими партіями реалізовували через мережу закладів торгівлі у Львові та в області. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Нацполіції Львівщини.

 

Зазначається, що підпільні гуральні працювали в орендованому приміщенні гаражного кооперативу та в приватному помешканні у Львові.

«Правоохоронці виявили та вилучили близько 2400 літрів спирту та підготовленої до розливу спиртової суміші,  90 тисяч марок акцизного збору із ознаками підробки, а також більше тисячі готових пляшок фальсифікату під виглядом горілки різних торговельних марок, більшість з яких – відомих виробників центрального та західного регіонів держави», – йдеться у повідомленні поліції.

За цим фактом працівники слідчого управління поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.199 (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення,  пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут марок акцизного збору) КК України.

Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Проводиться досудове розслідування.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *