ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра депутатів збирають на позачергову сесію міськради Львова

Наталя Дуляба

|

У вівторок, 30 жовтня, відбудеться позачергова сесія Львівської міської ради, під час якої депутати розглядатимуть питання щодо будівництва спорткомплексу на Сихові. Про це йдеться на інформаційному порталі депутатів міськради, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Як розповів Львівському порталу депутат міськради Ігор Телішевський, про позачергову сесію депутатський корпус попередньо не повідомляли. Сьогодні, о 17:00 год., у мерії має відбутись засідання колегії.

«Щодо питань, які розглядатимуться на сесії, думаю, буде питання фінансове, адже на спорткомплекс на Сихові виділили кошти із держбюджету. Очевидно, що також буде якесь співфінансування із міського бюджету та закріплення самої земельної ділянки», – розказав Ігор Телішевський.

Зазначимо, що спорткомплекс на Сихові будуватимуть за проектом-переможцем всеукраїнського архітектурного конкурсу. Його авторами є Віктор Кудін, Ольга Рябова, Михайло Карнаухов та Надія Бесараб.

Спорткомплекс матиме чотири окремі криті зали для регбі, гандболу, баскетболу та волейболу, критий басейн для водного поло та блок адміністративно-господарських приміщень. Окрім цього, комплекс можна буде використовувати і для катання на лижах. Як виглядатиме майбутній споркомплекс, дивіться тут.

У квітні цього року міська рада Львова перейменувала майбутній спорткомплекс на Сихові на палац спорту, аби отримати співфінансування з держбюджету. Згодом стало відомо, що на його будівництво мерія отримає 27 мільйонів гривень із держбюджету. Втім орієнтовна вартість будівництва становить близько 200 мільйонів гривень.

Також нещодавно у мерії створили ЛКП «Палац ігрових видів спорту», яке й займатиметься будівництвом і обслуговуванням спорткомплексу на Сихові.

Нагадаємо, дозвіл на будівництво спортивного комплексу на Сихові міськрада видала у березні цього року. Тоді містобудівні умови та обмеження отримало ЛКП «Спортресурс».

Додамо також, що станом на кінець жовтня жодних робіт на Сихові дотепер не розпочали.

Фото: Facebook Sergey Kozak

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *