ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові 23-річний парубок намагався покінчити з життям через нерозділене кохання

Дарина Смеречанська

|

Патрульні врятували 23-річного парубка, який здійснив спробу самогубства і вже стікав кров’ю. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львівщини.

 

Так, вчора вдень патрульні 2 батальйону отримали виклик на вулицю Таманську про спробу самогубства. Командир роти Міша Калужний та його напарник Микола Зеленевич прибули на місце події і побачили молодого чоловіка, який стікав кров’ю.

Поліцейські негайно наклали джґут на руку і зупинили кровотечу і викликали швидку. До приїзду медиків патрульні підтримували розмову із потерпілим аби він не втрачав свідомість.

23-річний чоловік повідомив, що у нього не склалися стосунки з його неофіційною дружиною і він не хоче жити без неї та донечки. Про подію інспектори сповістили рідних чоловіка.

Коли приїхали медики, патрульні допомогли перемістити в карету швидкої, адже від втрати великої кількості крові він не міг сам пересуватися. Оскільки він поводився агресивно та перебував в стані алкогольного сп’яніння, інспектор здійснив супровід до лікарні у швидкій. В медзакладі патрульні допомогли оглянути пацієнта.

За словами лікаря, чоловікові лишалося жити не більше 5 хвилин і лише вчасна та професійна домедична допомога патрульних врятувала його.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *