ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова вперше приїхав всесвітньо відомий мотиваційний тренер Нік Вуйчич

Вероніка Рой

|

Сьогодні, 28 жовтня, до Львова вперше приїхав всесвітньо відомий мотиваційний спікер та тренер Нік Вуйчич з програмою «Життя без обмежень». На «Арені-Львів» він виступить з мотиваційною промовою. Про це сьогодні під час прес-конференції розповів Нік Вуйчич, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Зазначимо, Нік Вуйчич вже вшосте прилітає в Україну, однак вперше відвідує місто Львів. За його словами, для нього велика привілея та честь повертатися в Україну.

«Я дуже вдячний мати можливість приїжджати в Україну. Та з нетерпінням очікую, що надихатиму молодь у цьому місті… Коли я приїжджаю в Україну, то відчуваю себе так, наче я вдома. Також я мрію колись приїхати сюди зі своєю сім’єю», – сказав він.

Нік Вуйчич також розповів, що сьогодні на «Арені-Львів» він виступить із мотиваційним зверненням. Він говоритиме про «Життя без обмежень» – про те, як знаходити в собі сили рухатись далі у наших економічних і політичних умовах, як не здаватися й вірити, що можеш досягти більшого.

«Минулого року під час виступу в Києві я говорив про свою віру в Бога. Цього разу я буду більше говорити на мотиваційному рівні, на рівні практичних речей. Я хочу кидати виклик людям – не здаватися, але також буду глибше роздумувати про те, чого мене навчили мої батьки, над тим, що допомогло мені бути вдячним, успішним, а також покореним. Тому це буде таке мотиваційне звернення», – повідомив він.

Нагадаємо, виступ Ніка Вуйчича на стадіоні «Арена Львів» відбудеться сьогодні о 18 годині. Для зручності доїзду підсилять роботу громадського транспорту та додатково курсуватимуть шатл-баси.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *