ОСТАННІ НОВИНИ

У Харкові горів гуртожиток: постраждало шестеро студентів

|

У Харкові під час пожежі у студентському гуртожитку було евакуйовано 35 осіб. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ ДСНС у Харківській області.

 

Так, 27 жовтня о 04:15 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу, що виникла у дев’ятиповерховому гуртожитку Харківського національного університету радіоелектроніки на вул. Целіноградська, 58.

Було встановлено, що у кімнаті на 5-му поверсі дев’ятиповерхового гуртожитку горять домашні речі та холодильник. Площа пожежі склала близько 10 кв.м.

Через сильне задимлення необхідна була термінова евакуація студентів з верхніх поверхів гуртожитку. Всього особовим складом підрозділів ДСНС було врятовано 5 чоловік, а також евакуйовано 35 осіб.

Внаслідок пожежі постраждало шість осіб: троє студентів з кімнати, де виникла пожежа, та ще троє хлопців з інших кімнат. Вони намагалися самотужки загасити пожежу, ще до прибуття рятувальних підрозділів. З діагнозом незначне отруєння чадним газом їх було доставлено до відділення токсикології 2-ї міської лікарні для обстеження.

О 04:30 пожежу було локалізовано, а о 05:07 повністю ліквідовано. Всього до ліквідації пожежі було задіяно 6 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 25 чоловік особового складу ДСНС. Причина виникнення пожежі та збитки наразі встановлюються.

Фото: ДСНС

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *