ОСТАННІ НОВИНИ

Представники Львівщини вибороли нові медалі на «Іграх Нескорених»

Олександр Косик

|

Впродовж 20-27 жовтня, австралійському Сіднеї тривають міжнародні змагання серед військовослужбовців та ветеранів, які зазнали травм, поранень або захворювань під час бойових дій Invictus Games (Ігри Нескорених).

 

Українські спортсмени вибороли п’ять медалей. З них три «золота» та два «срібла». До складу Національної збірної команди України на Invictus Games 2018 увійшли троє представників Львівщини: Богдан Оксентюк, Сергій Шимчак та тренер зі стрільби з лука Олена Паламарчук, пише Львівськ аоблдежрадміністарція.

Одну золоту нагороду звоювали Майя Москвич, Сергій Шимчак та Андрій Усач у командному заліку зі стрільби з лука. Крім того, Майя Москвич виборола першість у змаганнях зі стрільби з лука серед жінок-новачків.

Довідково:

Invictus з латинської — «нескорений». Ігри ініціював у 2014 році Принц Гаррі (Великобританія). Фундація Ігор Нескорених (Invictus Games Foundation) провела перші Ігри Нескорених в Лондоні. Участь в них взяли 400 спортсменів з 13 країн. ІІ Ігри відбулися у травні 2016 року в м. Орландо за участю 500 осіб з 15 країн. ІІІ Ігри в канадському Торонто (вересень 2017) стали найбільшими змаганнями в історії Invictus Games та запам’яталися всій Україні першим виступом нашої збірної.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *