ОСТАННІ НОВИНИ

Ще шість медзакладів стануть некомерційними підприємствами, - рішення ЛОР

Соломія Головіна

|

Львівська обласна рада сьогодні, 25 жовтня, під час сесійного засідання прийняла рішення про перетворення ще шести комунальних закладів охорони здоров’я в комунальні некомерційні підприємства. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Серед них – Львівський обласний державний клінічний лікувально-діагностичний ендокринологічний центр, Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня, Львівська обласна психіатрична лікарня «Заклад», Львівський обласний лікарсько-фізкультурний диспансер, Львівський обласний центр крові, Львівська обласна лікарня відновного лікування №3.

«Відповідно до реформи, яка здійснюється в сфері охорони здоров’я, ми продовжуємо автономізацію закладів, тому що це є однією з засадничих умов реформування. Переходимо на нові стосунки, контактну форму взаємовідносин надавачів послуг і розпорядника коштів (Національна служба здоров’я Україна). Вже прийнято рішення про перетворення 14 обласних закладів в комунальні некомерційні підприємства», – зазначила директор департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації Ірина Микичак.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *