ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська академія сухопутних військ - серед кращих вишів

Омелян Шевчук

|

Національна академія сухопутних військ вчергове здобула призові місця у 10 міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Національної академії СВ.

 

Як розповіли у АСВ, із 23 по 25 жовтня в Києві проходила 10 міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» та 8 міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu».

Цьогоріч у роботі виставки взяли участь 550 учасників із 25 регіонів України та 6 країн світу, а саме Чехії, Словаччини, Польщі, Болгарії, Сполучених штатів Америки, Франції.

В ході роботи виставки проведено 62 науково-практичних конференції, тематичних семінарів, презентацій, майстер-класів та інших заходів.

Цього року Національна академія сухопутних військ удостоєна почесного звання «Лідер інновацій в освіті». Також за перше місце у тематичних номінаціях «Інноваційне освітнє середовище: нові виклики та сучасні рішення» та «Інновації в науковій співпраці студентів і викладачів – важливий фактор забезпечення якості вищої освіти» нагороджена золотою медаллю та дипломом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *