ОСТАННІ НОВИНИ

Злодій, який скоїв на Львівщині 28 крадіжок, відсидить більше п’яти років за ґратами

Олена Карп'юк

|

Стрийська місцева прокуратура довела у суді вину 42-річного місцевого мешканця, який протягом двох років скоїв 28 крадіжок. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівщини.

 

Як було встановлено, раніше не раз судимий за злочини проти власності чоловік упродовж 2016-2017 років скоїв нові злочини – 28 крадіжок, серед яких квартирні та на залізниці.

Відтак його підозрювали у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.185 КК України (крадіжка вчинена повторно), за ч.3 ст.185 (крадіжка поєднана з проникненням), а також ст.395 КК України (самовільне залишення місця проживання з метою ухилення від адміністративного нагляду).

Крім цього, перебуваючи під адміністративним наглядом, після звільнення з місць позбавлення волі правопорушник без поважних причин у визначений термін не прибув до місця проживання, яке він вказав адміністрації колонії.

При цьому зловмисник достовірно знав, що не проживатиме за цією адресою. Також він жодного разу не з’явився на реєстрацію в Стрийський відділ поліції.

Відтак зловмисника засудили до 5 років і 2 місяців позбавлення волі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *