ОСТАННІ НОВИНИ

За тиждень львівські патрульні склали 200 постанов за перевищення швидкості

Юлія Шпак

|

За перший тиждень роботи з приладами TruCam львівські патрульні оформили понад 200 постанов за перевищення швидкості. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції у Львівській області.

 

Зазначається, що максимальна швидкість, яка була зафіксована, – 180 км/год.

«Більшість водіїв, виправдовуються, що не знали, що за перевищення швидкості виносяться постанови. Але є й такі, які визнають свою провину, і розуміють важливість нашої роботи», – розповідає заступник командира 3 батальйону Андрій Пушкар.

У патрульній поліції наголошують, що дані приладу реєструються автоматично: якщо інспектор зафіксував порушення, інформація одразу вноситься в централізовану базу, і жодне втручання туди не дозволено.

«За порушення швидкісного режиму передбачена відповідальність: згідно частини 1 статті 122 КУпАП – перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більше як на 20 км/год – тягне за собою штраф у розмірі 255 гривень. Згідно частини 3 статті 122 КУпАП – перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більше як на 50 км/год – тягне за собою накладення штрафу у розмірі 510 гривень», – нагадують патрульні.

Додамо, тестовий режим використання приладу TruCam завершився, а тому інспектори вже виносять постанови на водіїв, які перевищили швидкість. Патрульні працюють на відкритій ділянці дороги Київ-Чоп (від 511 до 580 км).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *