ОСТАННІ НОВИНИ

Новий управитель «Новороздольської» та «Новояворівської» ТЕЦ отримав номінації на газ

Юлія Шпак

|

НАК «Нафтогаз України» уклала договіри з управителем майна «Новороздольської ТЕЦ» та «Новояворівської ТЕЦ» ПП «ГАРАНТ ЕНЕРГО М» на постачання газу та виділила необхідні номінації для забезпечення їх роботи. Про це повідомляє прес-служба «Нафтогазу».

 

У відомстві повідомляють, що це перший випадок, коли «Нафтогаз» укладає договір на постачання газу об’єктам ТКЕ, майно яких арештовано та передано в управління Національному агентству з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА).

Окрім цього зазначається, що для укладання договору ГАРАНТ ЕНЕРГО М відкрив рахунки із спеціальним режимом використання та виконав вимогу Закону України «Про теплопостачання», визнавши накопичені ТЕЦ борги у розмірі 305,2 млн грн та підтвердивши свої права на управління майном.

«Нафтогаз повністю виконав зобовязання, покладені на компанію урядовою постановою. Ми скористалися всіма можливостями, щоб якнайскоріше укласти договір на умовах, передбачених законодавством і забезпечити теплом майже 70 тисяч мешканців Львівщини, які залежать від роботи Новороздольської та Новояворівської ТЕЦ», — зазначив перший заступник голови правління Нафтогазу Сергій Перелома.

Як повідомляв раніше Львівський портал, у Новому Роздолі та Новояворівську можлива затримка опалювального сезону. Детальніше читайте у матеріалі «Без гарячої води і тепла. Перипетії довкола ТЕЦ Дубневичів, які грозять зривом опалювального сезону в Новому Роздолі і Новояворівську».

Фото: “Нафтогаз”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *