ОСТАННІ НОВИНИ

На Київщині в ДТП загинула відома українська акторка

Олександр Косик

|

У ДТП на Київщині загинула актриса “Дизель шоу” Марина Поплавська. Інформацію про аварію повідомили прес-служба Нацполіції, передає Львівський портал.

 

У суботу вранці внаслідок зіткнення автобусу та вантажівки на Київщині загинула пасажир автобуса та ще четверо отримали поранення.

Як повідомляє прес-служба обласної поліції, зіткнення автобусу “Неоплан” та вантажівки сталося о 5:55 на 28 км автотраси Київ-Чоп біля села Мила. За попередніми даними, водій автобуса “Неоплан” не впорався з керуванням, в результаті чого сталося зіткнення з вантажним автомобілем “МАЗ”.

“В автобусі перебувало 14 пасажирів. Одна жінка загинула. Тіло її направлено до моргу. Ще четверо пасажирів автобусу отримали травми різного ступеню тяжкості. Їх доправлено до лікарні”, – повідомили в поліції.

Разом з тим, dtp.kiev.ua повідомляє, що в результаті ДТП загинула актриса “Дизель шоу” Марина Поплавська, ще 4 акторів отримали важкі травми.

Марина Поплавська  – актриса програм “Дизель Шоу”, “На трьох”, “DIZEL ранок”, співачка, популярна ведуча, редактор української асоціації КВН. Була капітаном команди КВН “Дівчата з Житомира”.

Фото: поліція, соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *