ОСТАННІ НОВИНИ

Українська стрибунка стала чемпіонкою Юнацьких Олімпійських ігор

Андрій Котенський

|

Українській легкоатлетці Ярославі Магучіх не було рівних за підсумками двох днів змагань у секторі для стрибків у висоту в олімпійському Буенос-Айресі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі НОК України.

 

З кращим результатом 1.92 м на кваліфікаційному етапі і особистим рекордом, недосяжним для усіх інших учасниць та 1.95 у фіналі змагань 17-річна спортсменка з Дніпра здобула золоту медаль ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських ігор.

Новоспечена чемпіонка ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських ігор зі стрибків у висоту Ярослава Магучіх після свого чудового виступу зізналася, що золота медаль Юнацької Олімпіади стала для неї несподіванкою, адже головним завданням для юної спортсменки було покращення свого особистого результату.

«Ми з моїм тренером протягом тривалого часу працювали над тим, щоб я змогла взяти ще більшу висоту. Дуже рада, що мені вдалося покращити свій же рекорд (з 1.94 на 1.95). Хочу подякувати нашій чудовій команді та глядачам на стадіоні за неймовірну підтримку. Вона завжди допомагає та надихає на нові звершення», – сказала Ярослава.

Тепер юна спортсменка мріє потрапити на дорослі Олімпійські ігри-2020 у Токіо.

Фото: НОК України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *