ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові патрульні затримали перехожого, який мав при собі велику кількість наркотиків

Юлія Шпак

|

Львівські патрульні виявили в перехожого велику кількість, ймовірно, наркотичних речовин. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції у Львівській області.

 

В неділю, під час патрулювання на вулиці Варшавській, екіпаж патрульної поліції 1 батальйону побачив чоловіка, який підозріло себе поводив. У руках він тримав чорний пакет, а коли побачив службовий автомобіль поліції – розвернувся, та спробував заховатися. Інспектори вирішили перевірити даного громадянина та зупинилися неподалік. Чоловік це побачив та почав втікати.

«Після недовготривалого переслідування патрульні затримали його. Особу почали питати, чому він втікав та попросили документи. Виявилося, що 36-річний громадянин неодноразово судимий за злочини. Тоді його попросили відкрити пакет, який він мав при собі. Патрульні аж здивувалися, коли побачили вміст пакету. Адже там було: 7 пакетів з речовиною рослинного походження, згорток з кристалоподібною речовиною, 17 таблеток «Субітекс», 47 таблеток «Лірика», 8 таблеток «Габана», 10 таблеток «Неогабін».Пояснити, де він це взяв, чоловік відмовився», – йдеться у повідомленні.

На місце події викликали слідчих та експертів з Шевченківського відділу поліції. Всі речовини вилучили на експертизу. Чоловіка доставили до відділу поліції для встановлення всіх обставин справи.

Фото: патрульні поліція у Львівській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *