ОСТАННІ НОВИНИ

Доба на Донбасі: поранено українського військового

Олена Карп'юк

|

Протягом минулої доби, 12 жовтня, на Донбасі бойовики 26 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ, при цьому чотири рази застосовуючи озброєння, заборонене Мінськими домовленостями. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі Операції об’єднаних сил.

 

Противник вів прицільний вогонь зі ствольної артилерії калібру 100 мм, мінометів калібру 120 та 82 мм, озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об’єднаних сил в районі населених пунктів Золоте-4, Новоолександрівка, Новозванівка, Троїцьке, Світлодарськ, Новолуганське, Красногорівка, Мар’їнка, Тарамчук, Новотроїцьке, Старогнатівка, Чермалик, Павлопіль, Гнутове, Водяне та Лебединське.

Опорні пункти наших військ у районі Новолуганського окупанти обстрілювали з мінометів 120-го калібру, артилерійських гармат калібру 100 мм та з озброєння бойових машин піхоти. Вогневого впливу з мінометів 82-го калібру зазнали захисники Троїцького та Світлодарська.

Внаслідок обстрілу один український військовослужбовець отримав легке поранення.

Водночас від початку доби ворог двічі обстріляв позиції Об’єднаних сил на Маріупольському напрямку в районі населеного пункту Широкине з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Важке озброєння не застосовувалося. Втрат серед наших захисників немає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *