ОСТАННІ НОВИНИ

У один з львівських садочків увірвалися невідомі: переносять меблі, міняють замки

Дарина Смеречанська

|

В приміщення ДНЗ № 188 увірвались невідомі особи. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

Як повідомили в департаменті гуманітарної політики ЛМР, сьогодні близько 16 год батьки вихованців садочку № 42 та інші невідомі особи увірвалися в приміщення садочку № 188.

Як повідомили з місця події працівники департаменту, невідомі особи самовільно переносять меблі у приміщення груп 188 садка, проводять заміну замків у дверях дошкільних груп. Цими діями зірвано виховний процес та створено стресову ситуацію для дітей та батьків ДНЗ № 188.

На місце події викликали правоохоронців.

Раніше Львівський портал інформувв про конфлікт новоствореного садка №188  із «сусідом» ДНЗ № 42 («Дивосвіт»). Так, керівництво садочку «Дивосвіт» навіть не допускало на місце управлінців та очільника новоствореного садочку.

«Конфлікт між управлінням освіти та керівництвом садочка виник через те, що керівники дошкільного навчального закладу № 42, які є в тій самій будівлі, що і новостворений дошкільний заклад, подумали, що мають право на ці приміщення. Тому вони чинять все для того, аби створити перешкоди для функціонування нового дошкільного навчального закладу, — прокоментувала тоді ситуацію начальник управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.

Детальніше читайте у нашому матеріалі «Новий комунальний садочок і «Дивосвіт»: в чому конфлікт інтересів та як його вирішити?».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *