ОСТАННІ НОВИНИ

Октет «Орфей» запрошує на «Гімн любові»

Андрій Котенський

|

Чоловічий вокальний октет «Орфей», який підкорив усю Європу, підготував для львів’ян ексклюзивну концертну програму «Гімн любові». Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

Уже 12 листопада «Орфей» подарує незвичне дійство – улюблені композиції про любов у різних стилях і аранжуваннях.

Октет «Орфей» також виконує нові пісні, написані або аранжовані самими ж співаками групи.

Як відомо, у репертуарі «Орфею» – українська та зарубіжна духовна музика, літургія східного обряду, українські народні та популярні пісні в різноманітних обробках, колядки, а також цікаві зразки світової музики.

Колектив працює в різних виконавських стилях проте, головною сферою діяльності ансамблю залишається акапельний спів.

«Англійська, італійська, французька і українська музика в авторських аранжуваннях октeту «Орфeй» – ексклюзив проекту. Нове звучання пісні «Два кольори» у нових акцентах, пісня «Адажіо» Альбіноні у пeрeкладі українською мовою Богдана Стельмаха, попурі на любовні тeми від Івасюка і одноймeнна пісня з рeпeртуару Eдіф Піаф «Гімн любові» українською – ось такий широкий музичний спeктр «Гімну любові» від «Орфею». Але зауважмо, що ми хотіли підняти тeму любові у широкому аспeкті. Це любов до жінки,  дитини, Батьківщини, рідної країни. Власнe, йдe мова нe конкрeтно про любов чоловіка до жінки чи навпаки, а любов як масштабнe явищe у всіх її проявах», – коментує майбутню подію один з учасників «Орфeю» Сeмeн Пігура.

Львівян та гостей міста запрошують на концерт у понеділок, 12 листопада, о 17:30 та 20:00, у Національний академічний драматичний театр ім. М. Заньковецької.

Квитки на виступ о 17.30 можна придбати тут: concert.ua, а об 20.00 тут: concert.ua

Довідка

Чоловічий вокальний гурт «Орфей» складається з восьми професійних співаків та музикантів, кожен з яких має вищу музичну освіту і достатній попередній досвід співу в багатьох професійних та самодіяльних хорових колективах Львова та України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *